Service

Voor onderhoud van uw machines bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een RAI en TÜV geautoriseerd keuringsstation, zodat wij naast reparaties, onderhoud en opbouw ook veiligheidskeuringen aan uw werkmaterieel kunnen uitvoeren. In onze moderne werkplaats werken wij met gekwalificeerde monteurs. Onze monteurs worden doorlopend getraind en zijn volledig op de hoogte van de laatste technische actualiteiten.

Ook beschikken wij over volledig uitgeruste servicebussen, zodat wij ook op locatie service, keuringen en onderhoud kunnen uitvoeren. Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie contact op met onze werkplaats. Zij zijn u graag van dienst!

Hydrauliek service nodig? Onze werkplaats helpt u graag verder met al uw onderhoud, reparaties, en revisies aan hydraulische systemen en installaties.

BMWT KEUREN

Als goed werkgever wilt u een veilige werkplek voor uw medewerkers creëren. Arbeidsmiddelen die bij slijtage een gevaar opleveren laat u daarom keuren, zo vaak als nodig is om ze in goede staat te houden. De arbeidsmiddelen laat u keuren door een deskundige.

Voordelen BMTW-Keur
– voldoet een werkgever aan de Arbo-wet
– wordt het werkmaterieel deskundig gekeurd
– is de keuring te combineren met onderhoud, zodat onnodige stilstand wordt voorkomen

Arbo-wet- en -regelgeving
Periodieke keuringen van arbeidsmiddelen zijn verplicht volgens de Arbo-wet- en -regelgeving. Werkgevers dienen alle gebruikte machines, installaties, apparaten en gereedschappen periodiek te laten keuren. Een veilige ondergrens voor de frequentie van de keuring is eenmaal per jaar. Keuringen worden uitgevoerd door een deskundige natuurlijke persoon, rechtspersoon of instelling. Als resultaat van de keuring ontvangt de werkgever een keuringsrapport.

Of een arbeidsmiddel een risico vormt of kan gaan vormen, blijkt uit de op te stellen risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E). In de risicoanalyse worden gebruik, onderhoud en historische schade meegewogen om te bepalen of een arbeidsmiddel risicovol is.
Een arbeidsmiddel waarvan de veiligheid afhangt van de wijze van installatie dient na installatie te worden gekeurd, voordat het voor de eerste maal in gebruik wordt genomen.

develon nieuwe naam doosan logo

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel 0547 - 291 291

Of ga naar onze contactpagina

Verkoop Verhuur Veiligheidskeur Parts Service

Bel me terug