De emissieloze bouwplaats

Nijland Service is de officiële dealer van  ETEC grondverzetmachines in Overijssel en Noord-Oost Gelderland. We hebben een breed aanbod aan emissievrije machines die zonder twijfel de beste zijn die op de markt verkrijgbaar zijn. Voor elke toepassing hebben wij de juiste machine! Mocht uw machine nog niet bestaan, dan hebben we geen problemen om er een voor u te ontwerpen én bouwen zodat die zelfs aan uw hoogste eisen voldoen. Hiermee zorgen we ervoor dat uw machine het juiste gereedschap is voor de klus!

 

Missie e-tec

De missie is om van emissievrije graafmachines de nieuwe standaard te maken op de bouwplaats van de toekomst. Met de moderne ETEC elektrische graafmachines die volledig in eigen beheer door ELM worden geproduceerd, wordt deze stap mogelijk! Geen enkele andere fabrikant van bouwmachines heeft meer expertise in het maken van elektrische machines en daar zijn zij trots op! Wij van Nijland Service kunnen ons hier volledig in vinden. Ook wij streven naar vooruitgang, verbetering en gemak van elke machine die wij verkopen. 

Nijland Service, uw ETEC dealer

Naast ons aanbod van Develon grondverzetmachines, hebben we bij Nijland Service het aanbod uit kunnen breiden met de elektrische graafmachines van E-TEC.  Wij richten ons voortdurend op het bieden van uitstekende service en kwaliteit en dat ziet u ook terug in onze machines.

Meer weten?

Wilt u een ETEC grondverzetmachine kopen of wilt u meer informatie en specificaties over deze veelzijdige machines ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel 0547 - 291 291

Of ga naar onze contactpagina

Verkoop Verhuur Veiligheidskeur Parts Service

Bel me terug