Voorjaars-editie Grondwerk 2022

”2022 – brute kracht”

Het Grondwerk Magazine van dit voorjaar staat weer vol met nieuws en leuke rubrieken. In de rubriek ‘Brute kracht’ nemen we een kijkje bij Hako Wegenbouw en Groen uit Borne. Harry en zoon Roy vertellen vol passie over hun werkzaamheden en projecten die op de planning staan. Verder licht Roy zijn keuze voor een nieuwe Doosan DX27z toe en wordt de Doosan DX57W-5 uitgelicht.  Kortom: genoeg te lezen!
Bekijk de voorjaars-editie hier of download je eigen versie. Veel leesplezier!

Grondwerk Magazine

–   Brute kracht
–   Jaargang  9
–   Voorjaar 2022

BEKIJK GRONDWERK Voorjaar 2022

Grondwerk Magazine

Vier keer per jaar verschijnt er een editie van het Grondwerk magazine. Ieder seizoen een magazine vol met verhalen van echte vakmensen over echte werkzaamheden en projecten. Met verschillende vaste rubrieken zoals ‘Uitgediept’, ‘Achter de bouwhekken’ en ‘de monteur aan het woord’ komen verschillende vakmensen uit heel Nederland aan het woord. Met de de vaste woordzoeker is er ook altijd kans om mooie prijzen te winnen!

Wil jij nu ook ieder kwartaal het Grondwerk in je brievenbus ontvangen? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en we sturen je vanaf de volgende editie ieder kwartaal een Grondwerk op.

Veel leesplezier!

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel 0547 - 291 291

Of ga naar onze contactpagina

Verkoop Verhuur Veiligheidskeur Parts Service

Bel me terug