Klink Nijland uit Raalte breidt uit met een elektrische graafmachine: de E36C van ETEC

Klink Nijland BV breidt hun wagenpark uit met een elektrische graafmachine van ETEC. Klink Nijland BV uit Raalte is een gevestigde naam in de infra wereld. Zij realiseren en onderhouden duurzame, innoverende en veilige oplossingen voor de infrastructuur. Zij maken terreinen bouw- en woonrijp, zorgen voor reconstructies van wegen en rioleringen, verharden met asfalt en onderhouden wegen, pleinen en riolen.

Zij beschikken al over een tal van machines en daar is onlangs een prachtige machine aan toegevoegd: de elektrische E36C van ETEC.

Deze elektrische graafmachine is wendbaar, stil én werkt zonder uitstoot. Daarnaast werkt de machine met gemak een volle werkdag door. Dit maakt de machine voor veel bedrijven een goede aanvulling.

Voordelen elektrische graafmachine

Hier sommen we de meest gehoorde voordelen op van een elektrische graafmachine ten opzichte van een diesel aangedreven machines:

 1. Milieuvriendelijker
  Elektrische graafmachines stoten geen uitlaatgassen uit en hebben dus geen directe impact op de luchtkwaliteit. Dit kan vooral voordelig zijn in stedelijke gebieden of op locaties waar de luchtkwaliteit al slecht is.
 2. Energiezuinig
  Elektrische graafmachines hebben over het algemeen een hogere energie-efficiëntie dan gewone graafmachines. Dit betekent dat ze minder energie verbruiken om dezelfde prestaties te leveren, waardoor ze goedkoper in gebruik kunnen zijn.
 3. Stil
  Elektrische graafmachines maken minder lawaai dan gewone graafmachines. Dit kan vooral handig zijn in gebieden waar het lawaai beperkt moet worden, zoals in de buurt van woonwijken of ziekenhuizen.
 4. Lage onderhoudskosten
  Elektrische graafmachines hebben over het algemeen minder bewegende onderdelen dan gewone graafmachines, waardoor er minder slijtage en onderhoud nodig is.
 5. Geschikt voor binnen gebruik
  Elektrische graafmachines zijn vaak geschikter voor binnen gebruik dan gewone graafmachines, omdat ze geen uitlaatgassen uitstoten en minder lawaai maken.
 6. Geen brandstof nodig
  Elektrische graafmachines hebben geen brandstof nodig, waardoor er geen brandstofkosten zijn en er geen risico is op brandstoflekkages of -spillen.

Op maat gemaakt

De elektrische graafmachine van ETEC is met de klant samengesteld zodat deze volledig voldoet aan de wensen en eisen van, in dit geval, Klink Nijland BV. Wij willen Klink Nijland bedanken voor deze mooie opdracht en wij wensen hen veel succes met deze mooie machine!

Weten wat Nijland Service voor u kan doen?

Heeft u interesse in een elektrische graafmachine? Of wilt u meer weten over ons gehele aanbod?  Neem gerust eens contact op met ons op voor meer informatie.

Elektrische graafmachine
Logo etec op graafmachine

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel 0547 - 291 291

Of ga naar onze contactpagina

Verkoop Verhuur Veiligheidskeur Parts Service

Bel me terug