Lees hier het Grondwerk magazine van deze zomer!

”WIJ HOUDEN VAN ORANJE!”

Het Grondwerk Magazine van deze zomer staat weer vol met leuke interviews en rubrieken. In de rubriek ‘Achter de Bouwhekken’ wordt er gesproken met Ruud Maris, eigenaar van Maris Infra B.V. Een bedrijf dat ooit in 2012 begon als stratenmakers bedrijf, maar zich nu heeft ontwikkeld tot vooruitstrevende wegenbouwonderneming met veel werkzaamheden en grote projecten waarbij ze gebruik maken van de Doosan DX140W-5. Verder wordt de Doosan DX300LC-7 uitgediept en vertelt het Twentse loon-, grondverzet- en transportbedrijf Postel over hun 65-jarige jubileum met als cadeau een gloednieuwe Doosan mobiele graamachine: DX160W-5.  Kortom: genoeg te lezen dus!
Bekijk de zomer-editie hier of download je eigen versie. Veel leesplezier!

Grondwerk Magazine

–   Uitgediept
–   Jaargang  8
–   Zomer 2021

Bekijk Grondwerk Zomer 2021

Grondwerk Magazine

Vier keer per jaar verschijnt er een editie van het Grondwerk magazine. Ieder seizoen een magazine vol met verhalen van echte vakmensen over echte werkzaamheden en projecten. Met verschillende vaste rubrieken zoals ‘Uitgediept’, ‘Achter de bouwhekken’ en ‘de monteur aan het woord’ komen verschillende vakmensen uit heel Nederland aan het woord. Met de de vaste woordzoeker is er ook altijd kans om mooie prijzen te winnen!

Wil jij nu ook ieder kwartaal het Grondwerk in je brievenbus ontvangen? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en we sturen je vanaf de volgende editie ieder kwartaal een Grondwerk op.

Veel leesplezier!

Grondwerk Zomer 2021

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel 0547 - 291 291

Of ga naar onze contactpagina

Verkoop Verhuur Veiligheidskeur Parts Service

Bel me terug