Geurs uit Hengevelde kiest voor een elektrische graafmachine van ETEC

Wij hebben Loon- Grondverzet- en Transportbedrijf Geurs uit Hengevelde mogen voorzien van een nieuwe, elektrische ETEC E36C. Zoals de naam al doet vermoeden, houdt dit veelzijdige bedrijf zich bezig met een aantal verschillende werkzaamheden waar goede machines een enorme aanvulling zijn. Dat is dan ook de reden dat zij beschikken over een modern machinepark én natuurlijk een gemotiveerd en deskundig team waarmee zij hun klanten verder kunnen helpen.

Op maat gemaakt

De E36C van ETEC is een minigraver op rupsen en is voorzien van allerlei extra’s, zoals een Engcon gripper, automatisch Wiejelo smeersysteem en een krachtig accupakket waarmee de machine een volledige werkdag kan draaien. Dit alles maakt dat deze graafmachine, ondanks zijn formaat, een krachtige en veelzijdige oplossing en te gebruiken bij verschillende werkzaamheden, zowel binnen als buiten!

Waarom een elektrische graafmachine?

Geurs is een vooruitstrevend bedrijf als het gaat om verduurzaming van hun bedrijf. Zij proberen op zo veel mogelijk vlakken de uitstoot van CO² in te perken en de aanschaf van een elektrische graafmachine draagt daar natuurlijk ook aan bij. Maar dat is niet alles! Juist omdat de machine zonder uitstoot werkt, is deze machine ook perfect te gebruiken voor alle klussen die binnen moeten gebeuren. Elektrische graafmachines zijn vriendelijker voor het milieu, makkelijk in het onderhoud, stil en energiezuinig. Al met al dus een perfecte aanvulling voor Geurs! Wij wensen hen veel succes met deze prachtige machine.

Bent u ook toe aan vernieuwing en wilt u kiezen voor een duurzaam alternatief?

Wij kunnen u vrijblijvend adviseren als het gaat om elektrische graafmachines. Hebt u meer interesse in ons overige aanbod? Ook dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor meer informatie.

graafmachine elektrisch
geurs logo op graafmachine achterkant

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel 0547 - 291 291

Of ga naar onze contactpagina

Verkoop Verhuur Veiligheidskeur Parts Service

Bel me terug