Develon op de TKD in Almere

Teamfoto develon tkd

Een mooi team, mooie Develon machines, goede gesprekken en een fijne sfeer! En dat alles onder prachtig stralende zon! Kortom; wij kijken terug op succesvolle dagen.

”De eerste beurs met onze machines onder de nieuwe naam Develon.”

Van 8 juni t/m 10 juni 2023 stond Nijland Service, samen met alle andere dealers/importeurs van Develon op de TKD in Almere.

De beurs

De TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa en wordt voor de 28ste keer georganiseerd voor alle geïnteresseerden in grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen uit de bouwsector en industrie. Met een buitenterrein van 118.000 m2 voor actieve demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtsauto’s en dumpers maakt het de TKD tot een unieke buitenbeurs.

Wat was er te doen?

Tijdens de TKD was er de mogelijkheid om verschillende machines uit te proberen. Onze demobegeleiders stonden de hele dag voor iedereen klaar zodat een ieder op een veilige manier de demo-machines konden uitproberen.

Daarnaast stonden onze experts voor iedereen klaar om vragen te beantwoorden of gewoon om een gezellig praatje te maken. Het waren warme, zonnige dagen maar op onze stand was er voldoende schaduw en verkoeling aanwezig.

Een succes

De prachtige stand, mooie machines én natuurlijk de mogelijkheid om de machines uit te proberen trok veel bekijks.  We zagen bekenden maar ontmoetten ook nieuwe mensen en dat is waar deze beurs om draait; het samenkomen van mensen. We kunnen dus wel stellen dat dit voor Develon een succesvolle beurs was!

Heb jij de beurs gemist maar wil je toch graag onze Develon machines komen bekijken? Dat is geen probleem. Neem  gerust eens contact op met ons!

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel 0547 - 291 291

Of ga naar onze contactpagina

Verkoop Verhuur Veiligheidskeur Parts Service

Bel me terug