logo totaallift met slogan

INTERNE TRANSPORTMIDDELEN VAN EP EQUIPMENT

Wij leveren al jaren hoogwaardige producten voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden op hoogte, steeds tot volle tevredenheid van onze klanten. Bij de keuze van de producten die wij aanbieden aan onze klanten selecteren wij altijd op kwaliteit, veiligheid en hoogwaardige afwerking. Samen met u zoeken wij naar de best mogelijke oplossing voor het efficiënt uitvoeren van uw werkzaamheden.

Voor het verplaatsen van pallets en goederen in een magazijn of winkel worden deze machines ingezet. Ook kunt u bij ons brede range aan interne transportmiddelen kopen waaronder; pallettrucks, stapelaars, heftrucks en orderpickers. Wij verkopen transportmiddelen van de hoogste kwaliteit welke zich door hoog comfort en een juiste prijs onderscheiden! Maak hieronder uw keuze.

Totaallift is gespecialiseerd in interne transportmiddelen. Je kunt bij ons verschillende machines kopen voor het efficiënt uitvoeren van werkzaamheden in uw magazijn. Om in een magazijn veilig en gemakkelijk de artikelen op de juiste plaats te krijgen wordt er gebruik gemaakt van verschillende transportmiddelen.

elektrische heftrucks op een rij van ep equipment

OVER TOTAALLIFT

Wij zijn uw totaalleverancier op het gebied van hoogwerkers en interne transportmiddelen. Wij staan voor veilig en efficiënt werken in en om uw bedrijf. U vindt bij ons het complete aanbod onder één dak! Wij leveren heftrucks, palletwagens, stapelaars, onderdelen en onderhoud.  Op deze manier willen wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van intern transport.

Assortiment
Wij leveren een scala aan volledig elektrische, interne transportmiddelen in alle soorten en maten, hierbij staat kwaliteit altijd voorop. Totaallift biedt de oplossing voor het verplaatsen van verschillende materialen in magazijnen, bedrijventerreinen, hallen of andere locaties zowel binnen als buiten.

Totaallift
Totaallift is importeur en leverancier van EP Equipment. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte machine passend bij uw werkzaamheden. Wij hebben een doorlopend aanbod heftrucks, palletwagens en stapelaars op voorraad!

Werkplaats
In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie  en keuring van uw heftruck of hoogwerker door vakkundige servicemonteurs.

U bent van harte welkom ons team staat voor ú klaar!

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel 0547 - 291 291

Of ga naar onze contactpagina

Verkoop Verhuur Veiligheidskeur Parts Service

Bel me terug