logo totaallift met slogan

GESCHIKTE HOOGWERKER KOPEN

Nieuwe hoogwerker kopen?  Met Totaallift leveren wij al jaren hoogwaardige producten voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden op hoogte, steeds tot volle tevredenheid van onze klanten.  Totaallift is onderdeel van Nijland Service.

Bij de keuze van de producten die wij aanbieden aan onze klanten selecteren wij altijd op kwaliteit, veiligheid en hoogwaardige afwerking. Samen met u zoeken wij naar de best mogelijke oplossing voor het efficiënt uitvoeren van uw werkzaamheden.

Ons uitgebreide aanbod bestaat uit spinhoogwerkers, schaarhoogwerkers, rups/schaarhoogwerkers en telescoophoogwerkers. Voor elke klus op hoogte een oplossing! Wij helpen u graag bij de koop van een nieuwe hoogwerker.

Graag helpen we met het vinden van een geschikte geschikte hoogwerker voor uw werkzaamheden!

Totaallift is importeur en leverancier van diverse soorten hoogwerkers. Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings- en financieringsmogelijkheden van de hoogwerker.

Totaallift hoogwerkers op een rij

OVER TOTAALLIFT

Wij zijn uw totaalleverancier op het gebied van hoogwerkers én intern trasport. Wij staan voor veilig en efficiënt werken op hoogte. U vindt bij ons het complete aanbod onder één dak! Wij leveren hoogwerkers, onderdelen, onderhoud en keuring. Tevens zijn wij uw partner als
het gaat om hoogwerkeropleidingen. Op deze manier willen wij onze klanten volledig ontzorgen op hoogwerkergebied.

Assortiment
Wij leveren een scala aan hoogwerkers in alle soorten en maten, hierbij staat kwaliteit altijd voorop. Totaallift biedt de oplossing voor het werken op hoogte voor verschillende doelgroepen waaronder bouwbedrijven, installateurs, schilders, schoonmaakbedrijven, hoveniers, garagebedrijven, overheden en verhuurbedrijven.

Totaallift
Totaallift is importeur en leverancier van diverse soorten hoogwerkers. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikte hoogwerker passend bij uw werkzaamheden. Wij hebben een doorlopend aanbod hoogwerkers op voorraad! Indien gewenst geven we u advies over de verzekerings- en financieringsmogelijkheden van uw hoogwerker.

Werkplaats
In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw hoogwerker door vakkundige servicemonteurs. Daarnaast verzorgen wij uw jaarlijkse veiligheidskeuring volgens het BMWT keurmerk. Vanuit ons opleidingscentrum verzorgen wij IPAF hoogwerkertrainingen voor veilig en effectief werken met hoogwerkers. Voor beroepschauffeurs bieden wij aanvullend code 95!

U bent van harte welkom ons team staat voor ú klaar!

Wil je meer weten over onze machines of onze service?

Neem gerust contact op. Wij vertellen je graag meer!

Bel 0547 - 291 291

Of ga naar onze contactpagina

Verkoop Verhuur Veiligheidskeur Parts Service

Bel me terug