Nijland Service BV is een officiële JCB-dealer
Follow Nijland Service on Twitter
 
Service en werkplaats 

In 2001 werd de nieuwe werkplaats van Nijland Service BV in gebruik genomen. Een werkplaats die volledig gebouwd en ingericht is conform de laatste eisen, zodat we die service kunnen bieden die de klant van ons verwacht. Daarnaast beschikt Nijland Service BV over een eigen draaierij. Nijland Service BV biedt de klant hiermee alles onder één dak.


Ook de medewerkers binnen Nijland Service BV beschikken over de benodigde certificeringen en worden voortdurend bijgeschoold, zodat reparaties, onderhoud en keuringen aan/van de machines en autolaadkranen conform de laatste eisen worden uitgevoerd.

Het service aanbod van Nijland Service BV bestaat daarnaast uit materieelkeuringen, autolaadkraankeuringen en het inbouwen van anti-diefstal beveiliging. Tenslotte worden er door Nijland Service BV speciale projecten aangenomen op aanvraag.


Materieelkeuringen 

Sinds de Arbowet in 1998 werkgevers verplicht stelde om arbeidsmiddelen periodiek door een deskundige te laten keuren, voert Nijland Service BV keuringen van grondverzet-machines uit. De klant ontvangt na afloop van de keuring een volledig keuringsrapport en een keuringssticker. Hierbij staat Nijland Service BV als organisatie onder onafhankelijke beoordeling op kwaliteit en uitvoering.


Autolaadkranen en keuringen 

Ook een autolaadkraan is gebonden aan normen en regels. Nijland Service BV voert RAI/TÜV keuringen uit, waarbij de technische staat van de kraan gecontroleerd wordt. Er wordt tegelijkertijd beoordeeld of de autolaadkraan nog aan de normen voldoet. De klant ontvangt een uitgebreid rapport en bij goedkeuring een keuringssticker.

Anti-diefstalbeveiliging 

In toenemende mate worden de gebruikers van werkmaterieel geconfronteerd met diefstal van hun gebruiksmiddelen. Dit leidt niet alleen tot een directe financiële schade voor de eigenaar, verhuurder of de verzekeraar maar brengt vaak aanvullende problemen met zich mee omdat vervanging van het gestolen werkmaterieel door de veelal lange levertijden leidt tot ernstige vertraging (met wederom schade) bij de voortgang van de werkzaamheden.Home Nieuws Vacatures Introductie Voorraad Producten Lease Service & werkplaats Virtuele toer Verhuur Merchandise Fotogalerij Contact & route

  
© 1999 - 2007 Nijland Service B.V. | webdesign by SJT/multimedia