Nijland Service BV is een officiële JCB-dealer
Follow Nijland Service on Twitter
 
Producten 

JCB dealer 

Enerzijds heeft Nijland Service BV het JCB dealerschap. JCB biedt een compleet programma machines en uitrusting in meer dan 150 landen. Nagenoeg elk product wordt gevoerd en daarmee biedt JCB haar relaties de mogelijkheid tot een one-stop-shopping. Voor Nijland Service BV is de lange-termijn relatie met haar klanten van groot belang. Door het bieden van uitstekende service en kwaliteit waarborgt Nijland Service BV deze klantrelaties. Deze kenmerken zijn onder andere de verbindende factor tussen Nijland Service BV en JCB.

Nijland Service BV zich specifiek toegelegd op de verkoop, reparatie en het onderhoud van grondverzetmachines en autolaadkranen onder dealerschap.


de officiële JCB website

FASSI dealer 

Daarnaast is Nijland Service BV al geruime tijd het servicepunt voor autolaadkranen. In 2005 kwam hier het FASSI dealerschap bij. FASSI bestaat al sinds 1965 en geniet wereldwijde bekendheid in meer dan 40 landen. De autolaadkranen behoren tot de top voor wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid, technologie en prestaties. Ook in Nederland wint FASSI snel terrein. Steeds meer gebruikers van autolaadkranen in Nederland ondervinden de kwaliteit van FASSI.


FASSI heeft zich gespecialiseerd in de techniek en de productie van kranen die gekenmerkt worden door kracht en veiligheid. Dit blijkt uit de constante aandacht die er besteed wordt aan de veiligheid van de eindgebruikers. Alle bovenstaande kenmerken komen terug in de totale range aan FASSI kranen. FASSI autolaadkranen zijn leverbaar vanaf 1 ton meter tot en met 150 ton meter. Ook zijn er allerlei opties mogelijk, zoals extra functies voor een hydraulische grijper/klem en/of hydraulische rotator en radiografische bediening.

de officiële FASSI website
Home Nieuws Vacatures Introductie Voorraad Producten Lease Service & werkplaats Virtuele toer Verhuur Merchandise Fotogalerij Contact & route

  
© 1999 - 2007 Nijland Service B.V. | webdesign by SJT/multimedia